S.T. Dupont Sigarenkoker voor 3 Sigaren Trinidad Goud 183477

S.T. Dupont Sigarenkoker voor 3 Sigaren Trinidad Goud 183477


-9% Korting
€ 275,00
€ 305,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Wordt verzonden op Aug 30, 2024

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

S.T. Dupont sigarenkoker voor 3 sigaren Trinidad


De S.T. Dupont sigarenkoker voor 3 sigaren Trinidad maakt deel uit van de gelimiteerde editie die door S.T. Dupont en Habanos S.A. is gemaakt om de 55e verjaardag van het merk Trinidad te vieren. Het monogram van het Trinidad huis siert deze stijlvolle etui en de speciale "55" afbeelding herdenkt de verjaardag van de Trinidad sigaren.

  • **Ontwerp en materialen:** De etui is gemaakt van generfd kalfsleer en versierd met het Trinidad monogram. Op het onderste gedeelte, gemaakt van verguld metaal, staat het logo voor het 55-jarig jubileum dat in 2024 gevierd wordt.

  • **Speciale kenmerken:**

    • De koker heeft inkepingen die de sigaren op hun plaats houden, waardoor ze niet gaan rollen en de waardevolle sigaren worden beschermd tegen beschadiging.

    • De leren bovenkant is versierd met het Trinidad-monogram, terwijl de metalen onderkant het jubileumlogo draagt.




S.T. Dupont is een gerenommeerde Franse luxefabrikant die sinds 1872 bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en design. Naast aanstekers en sigarenaccessoires produceert het bedrijf ook hoogwaardige schrijfwaren, lederwaren en andere accessoires. De samenwerking met Habanos S.A. benadrukt de toewijding van S.T. Dupont aan traditie en innovatie op het gebied van sigarencultuur, met name door de viering van de 55e verjaardag van het merk Trinidad tijdens het Festival del Habano 2024 in Cuba.


Modell:
183477
Voor:
3 sigaren
Materiaal:
Metalen, Leer
Kleur:
Zwart, Goud
Merk:
S.T. Dupont
Ean code:
3597390300669
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst