S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blue 020171

S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blue 020171


-9% Korting
€ 212,00
€ 235,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Over 2-6 weken weer beschikbaar.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

S.T. Dupont Maxijet Aansteker Fluo Blauw


De S.T. Dupont Maxijet Aansteker in Fluo Blue is een nieuw model van de Franse fabrikant van luxegoederen S.T. Dupont, uitgebracht in 2024. Met de Fluo collectie wil het huis van S.T. Dupont zich modern positioneren in de markt en niet alleen de klassieke sigarenroker aanspreken. Geïnspireerd door nieuwe trends in de mode en de auto-industrie, maakt de Maxijet uit de Fluo serie indruk met zijn elegante matzwarte behuizing en felblauwe knop als accent. De kleinere tegenhanger, Minijet Fluo, heeft daarentegen een blauwe behuizing en een matzwarte knop.
De piëzo-elektrische ontsteking wordt beschermd tegen vuil door twee beschermkapjes, waardoor de aansteker een duurzame metgezel is. De beschermkapjes gaan automatisch open als de knop wordt ingedrukt. Twee horizontale lijnen op de aansteker dienen als luchtinlaten voor de krachtige blauwe jet vlam. Deze zijn aan de binnenkant van de aansteker bedekt met een metalen gaas om te voorkomen dat er pluisjes of stof binnendringen. De aansteker kan natuurlijk worden bijgevuld, maar wordt leeg geleverd en een gasfles is niet inbegrepen. Aan de onderkant van de aansteker zit een plus-minusregeling om de intensiteit van de vlam aan te passen.

  • **Ontwerp en materialen:**

    • Matzwarte behuizing met helderblauwe knop

    • Piëzo-elektrische ontsteking met beschermkapjes

    • Horizontale luchtinlaten met metalen gaasafdekking

    • Plus-minusregeling om de intensiteit van de vlam aan te passen



  • **Speciale kenmerken:**

    • Krachtige vlam met blauwe straal

    • Duurzame metgezel dankzij beschermende mechanismen

    • Aansteker wordt leeg geleverd; gasflessen moeten apart worden aangeschaft.




S.T. Dupont is een gerenommeerde Franse luxefabrikant die bekend staat om zijn accessoires van hoge kwaliteit, zoals aanstekers, schrijfwaren, lederwaren en meer. Sinds de oprichting in 1872 staat het bedrijf voor uitzonderlijk vakmanschap en innovatie. De Maxijet aanstekers van S.T. Dupont worden gekenmerkt door hun moderne ontwerp, betrouwbaarheid en hoge functionaliteit. Ze bieden een krachtige jet-vlam en zijn ideaal voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden.


Modell:
020171
Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
1
Brandstof:
Butaangas
Raampje voor gasniveau:
Ja
Kleur:
Blauw, Zwart
Merk:
S.T. Dupont
Ean code:
3597390299413
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst